Archives for : Razpoložljivo leglo!

Obvestila februar-marec 2021

Spoštovani,
zadnje dneve prejemam maile iz strani bodočih novih lastnikov, ki se nahajate na seznamu rezervacij. Prosila bi za strpnost ter , da se držite dogovorjenih navodil ter predvidenih terminov iz dokumenta rezervacije.
Od dneva kotitve do prevzemom preteče čas najmanj 3,5 mesecev in takrat bo dovolj časa, še za ostale izmenjave informacij in predajo navodil. Namreč vsak vaš dodaten nepotreben mail ali klic mi vzame del že tako skrbno načrtovanega časa, za katerega sem zaradi vseh obveznosti v pomanjkanju.
Zaenkrat vas lahko le obvestim, da so paritve potekale v skladu z dogovori in, da so bile uspešne. Ko bodo novosti vas PRAVOČASNO obvestim. Do takrat pa prosim nekoliko strpnosti. Hvala za razumevanje.
Kot veste smo pred kratkim oddali zimsko leglo in na nek način še vedno potekajo uvajanja ter vaše učenje, kako in kaj še v praktičnem delu….uvajanja potekajo lepo v skladu z navodili, ki jih pridno upoštevate ❤, za vas velja seveda prav nasprotno VPRAŠAJTE VSE KAR VAS ZANIMA 🙂 ❤
Hvala za vaše slikce in filmčke…še nekaj njih ❤
Vzrediteljica pasemskih britank Nataša Vrečko

Zaradi velike povpraševanja po pasemskih britankah se rezervacije že nekaj let sprejemajo v naprej

Zaradi velike povpraševanja po pasemskih britankah se rezervacije že nekaj let sprejemajo v naprej, odprtih je še nekaj rezervacij za spomladansko leglo 2021.
 Tale trenutek pa imamo prosto za rezervacijo še črno lepotičko  Zaro Kiki cattery  B 29.07. 2020 , katere prevzemi se načrtujejo 13.November 2020. 

In pa dva bicolourčka za prevzem v januarju 2021.
Za informacije glede rezervacij in ostalih informacij smo vam na voljo na 031 664 027 ali info@kikicattery.info bri@kikicattery.info

 

Sveže novičke lahko spremljate tudi na naši FB strani, Instagramu ter FB skupini Britanke mladički in odrasle pasemske britanke

Novosti lahko spremljajte   naši spletni strani facebooka, na spodnjem linku si  lahko ogledate fotografije, všečkate našo mačkarno ter delite objave :)….veliko užitka v prebiranju novičk ter fotografij naših štirinožnih kosmatincev:

https://www.facebook.com/kikicattery.britanka/

ter skupinici :

BRITANKA MLADIČKI IN ODRASLE PASEMSKE BRITANKE, katere admin je ustanoviteljica vzrejališča in vzrediteljica pasemskih britank

Nataša Polonca Vrečko <3     (GSM 031 664 027)