Archives for : Zanimivosti naših strank!

Želimo vam vesel prihajajoče božične praznike

V mačkarni Kikicattery vam želimo vesele božične praznike, ki so tako rekoč pred vrati v novem letu 2018 pa zdravja, toplote in sreče v srcu, radodarnosti, novih podvigov ter predvsem izkušen iz katerih boste rastli in se veliko naučili :). Vse dobro tudi vašim štirinožnim kosmatincem.

Vesel božič in srečno novo leto 2018 <3

 

 

sveze novičke lahko spremljate tudi na naši facebook strani

Že nekaj časa nas lahko spremljate  tudi na naši spletni strani facebooka, na spodnjem linku si  lahko ogledate fotografije, všečkate našo mačkarno ter delite objave :)….veliko užitka v prebiranju novičk ter fotografij naših štirinožnih kosmatincev:

https://www.facebook.com/kikicattery.britanka/

 

 

 

 

 

Naša ljubka črna britanka Oda iz novega doma pošilja svojo fotografijo!

Naša ljubka črna britanka Oda iz novega doma pošilja svojo fotografijo!

Moss v svojem novem domu!

Pozdrav iz Novog Sada,

Šaljemo par sličica da vidite kako napreduje prilagođavanje. Čini nam se da mu sam put ne bi bio previše naporan da nije bilo vrućine, ovako je stigao prilično istraumiran i ceo dan nije izlazio iz transportera. I juče i danas se vidi napredak, već smo se igrali i mazili i počeo je sam da nam prilazi.

Pozdrav,

Nemanja, Moss i Maja

Modri britanec po imenu King!

Pozdravljeni,

v začetku januarja smo pri vas vzeli iz legla K Kinga, ki ga naravnost obožujemo, Je zelo aktiven in zabaven muc. obožuje česanje s krtačo (ker mu je tako všeč, je vsak dan počesan) ter presenetljivo, vodo. se uleže v umivalnik in pusti, da voda teče po njem.

hvala in lep dan še naprej,
polona