Archives for : maj2014

Novo leglo skoteno 12.03.2014 na voljo!

Na voljo, B krvna skupina, samčki, nosilci colourpoint gena, skoteni 12.3 2014 v leglu  Hokuspokus BRI-b & Vigaro Van Sawillu BRI-a ( stari starši Spike Van Black Lake &Tammy Whynott Van Black Lake & Quinta Van Black Lake) <3 <3 <3                pišite na bri@kikicattery.info

Mačja mednarodna razstava v Zagrebu 17 in 18.Maj 2014

V tem mesecu smo bili na mačji razstavi v Zagrebu, kjer smo se pokazali malo z novimi vzrejnimi damami ( Haili, Dragomira ter Rose).

Vse tri so prejele odločno oceno, Haili ter Roze pa sta bili celo nominirani in sta se potegoval za best in show. Oglejti si nekaj utrinkov iz omenjene razstave!

Močnejši tudi v lila barvi !

Močnejši pa smo postali tudi v  lila barvni različici, saj se nam je pridružila Dragomira iz Rusije ! Dragomira se lahko pohvali z lepo strukturo telesa ter svetlo oranžnimi polnimi očmi.

Novosti v letu 2014 bicolourji,Harlequin in van barvne različice pasemskih britank <3

V naši mačkarni smo se v letošnjem letu prav tako  odločili za popestritev v  bicolour, harleqin in van oznakami! Tako se nam je pridružila  prečudovita Haile iz Belorusije <3, zelo obetavna punca v modro, krem in  beli barvi ali bicolour modra želvovinasta barva.

Novosti v letu 2014 modro cream in lila cream britanke!

V našem vzrejališču smo se odločili, da dodamo v letu 2014  nekaj popestritve v barvnih različicah britank, tako so se nam v tem letu pridružile: naslednje britanke <3

HONEY ROSE , zelo obetavna modro- kream britanka , z enkratno  krvno linijo k nam je prišla iz Nemčije !