Modele invitatii evenimente oficiale

Invitatiile trebuie trimise cu suficient timp inaintea evenimentului, pentru ca invitatii sa-si poata rezerva timpul necesar. Uzanta protocolara pretinde ca invitatiile sa primeasca un raspuns invite. Raspunsul de confirmare sau refuz se poate realiza printr-o scrisoare sau telefonic. Invitatiile privesc dans Special coctailurile, dejunurile, receptiile (la nivel inalt), conferintele organiser dans cadrul firmei, prezentarea unor produse, o Inaugurare, la sarbatorirea unor angajati, ziua portilor deschise etc. Modelul normelor de redactare a scrisorii de garantiţie poate fi descărcat de AICI, iar modelul scrisorii de garantiție poate fi descărcat de AICI. Invitatiile nu sunt numai bilete de intrare, ci si carti de vizita ALE gazdei. O invitatie de afaceri nu trebuie doar sa-l FACA PE destinatar sa astepte cu nerabdare participe la Petrecere (manifestare), EA trebuie sa Puna si prestigiul expeditorului intr-o Lumina favorabila. Invitatul primeste Scrisoarea si astfel se realizeaza primul contact intre El si Evenimentul ce va urma. Primele impresii sunt totdeauna importante. De aceea, marimea, Culoarea, Grafica folosite, Dar Si continutul trebuie sa conlucrezia la obtinerea efectului Dorit.

Individualitatea si creativitatea formularii pot influenta valoarea si atractivitatea evenimentului. Invitatiile se trimit unor persoane importante pentru Firma si sunt adresate din partea unei persoane DIN conducere. Acum….. Ani a început povestea noastră de la verbul “a încerca”, apoi în scurt timp conjugăm verbul “a Merge” Împreună. În prezent am progresat enorm ajungând la verbul “a iubi”, Dar promitem să ne oprim aici pentru întreaga viaţă! Vinovaţi de acestea suntem, Noi:…………… Şi………… Care PE Data de………….., AM hotărât să spunem un “DA” de necontestat în prezenţa naşilor,………….. Şi………….

şi a familiilor noastre…………….. Şi……………. Cununia religioasă va avea loc Începând cu orele….. la Biserica…………… Vom petrece apoi Împreună de la orele…….

Comments are closed.