Mačka je karnivor=mesojed, zato je zanjo primerno najbolj le surovo meso z dodatki drobovine.

Ker mi je slučajno ena od stran poslala kako naseklja sama meso za svoja mačkončka, bom delila z vami 🙂, saj se morate zavedati, da je res pomembno da je meso, narezano na drobne koške, saj večina muc golta, pljuča ,ki so del recepture pa so zelo elastična, in tudi z zvečenjem jih težje razgrizejo 🙂…s tem boste preprečili morebitno davljenje in posledično bruhanje…😉
Saj bo šlo (Y) imate le enega ali dva mačkončka 🙂 🙂,….če imate možnost mletja priporočam mletje, vendar, kot veste je potrebno tako pri sekljanju ali mletju odstraniti vso morebitno mascobo iz pljuč, mesa ali srčka…pri rezanju je potrebno odstraniti še dihalne cevke, ki jih mucki ne morejo razgristi, pri mletju pa lahko ti ostanejo, saj se popolnoma zmeljejo. 🙂…In seveda res kupite samo sveže.
Hrana je zelo pomembna za vašega mačkončka, saj vpliva na dolgi rok na njegovo  imunost in imunski sistem, gostoto in črvstost dlake ter razvijanje morebitnih alergij in bolezni v zreli in starostni dobi mucka, zato mu privoščite ZANJ le najbolje <3 .
Prikaz velikosti narezanega surovega mesa z dodatkom goveje drobovine, količina hrane se dozira individualno glede na starost vašega mucka in količino serviranih  dnevnih obrokov in je na tej slikci prikazana  individualno. Vi jo dozirate v dogovoru z vašo vzrediteljico/ vzrediteljem.
Nataša Polonca VREČKO vzrediteljica pasemskih britank

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja